torstai 21. toukokuuta 2015

Taken 3 (2014)

















6/10


Taken 3 (2014)

Vaikka Taken -elokuvasarjan ykkösosa on ehdottomasti paras, tarjoaa kaikki kolme osaa perusturvallista ja viihdyttävää ajankulua. Elokuvat ovat intensiivistä ninjalukkoa ja luotien väistelyä, mutta niinhän toimintaelokuvien pitääkin olla. Kakkos- ja kolmososassa hektisyyttä luodaan väliajoin typerän nopein ja kömpelöin leikkauksin. Ihmishahmoihin ei niinkään syvennytä; Bryan Millsin (Liam Neeson) tyttären luulisi jo olevan vähintääkin traumatisoitunut kaikesta tapahtumasta, mutta hyvin hän osallistuu iskän avustamiseen rikollisliigaa vastaan taistelemisessa. Kolmososan suurin positiivinen yllätys, sen lisäksi että se on kakkaista kakkososaa parempi, on rikosetsivä Dotzleria näyttelevä Forest Whitaker.

Elokuva kertoo Herra Millsin tavallisista ongelmista rikollisliigan kanssa. Rikollisliiga tahtoo tappaa, Mills tahtoo kostaa. Rikollisliiga tappaa, Mills kostaa. Kostakaa minulle jos paljastin juonen.

Elokuvaa suositellaan katsottavaksi elokuvasarjan viimeisenä osana, eli järjestyksessä ykkösestä aloittaen. Tietysti, jos haluaa vain irtautua arjesta agenttiottein, niin anna palaa. Katso vaikka Non-Stop väliin. 

-Ipe-












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti