perjantai 26. joulukuuta 2014

The Interview (2014)

Holy smokes Green Hornet, what a huge buzz over average comedy!
Noniin nyt on mustapukuinen pottapää sitten tehnyt tehtävänsä, elokuva on tämän vuoden puhutuin raina. Leffaa ollaan mainostettu jo vaikka millä mitalla ja Sony veti sen pois teattereista peläten että Korealaisten Windows 95 hakkerit pöllii lisää salaisia sähköposteja. Kannattaa muuten hakea niitä :D LöL.

En nyt oikein ymmärrä Korealaisten vittuuntuneisuutta jos ne nyt oli sitten edes tämän jutun takia. Eihän tämä niin pahaa kuvaa näyttänyt näistä takapajulan asukeista. Jopa Kimi oli ihan symppis kaveri välillä.
Nyt kun tehtiin "The Producers" tälle leffalle ja kaikki hamuavat tämän perään voin paljastaa vähän millainen komedia tämä oli.




Olen ennemmin pitänyt oikeastaan kaikista Rogen/Franko leffoista, jopa Green Hornet meni ihan hyvin alas kunhan ei miettinyt sitä oikein hyvää sarjaa 60-luvulta. Nyt ei oikein toiminut niinkuin piti, komedia on laiskaa ja toimi vain muutamassa kohdassa.
Rogen näytteli oikein hyvin tiukkaa tuottajamiestä joka tahtoisi olla enemmän kuin pelkkä Late Night Show nauruttaja vaan oikea journalistia jolla olisi pääsy vallankahvaan. Frankon rooli oli sitten aivan perseestä tai sitten näytteli liian hyvin täysin lapsellista kusipäätä joka hän ei ole. Franko on siloposkinen illanpiristäjä joka haastattelee julkkiksia muka kantaaottavassa ohjelmassa ja tahtoo olla niinkuin muut julkimot: essoa pää täynnä ja naisia enemmän kuin Dannyllä.

Noh Franko vetää nokkavalkoisena omaa juttuaan kun kuulee että Isä Aurinkoinen, Supreme Leader, The Big Dude himself on hirmuinen fani ja sen housut kastuu kun näkee Frankon poikamaisen naaman illalla 10 tuumaisesta salorasta. JingBong suostuu että Franko tulee mananmaille tekemään haastiksen joka nostaisi hänet tv-listojen kärkeen. Tästä alkaa keskihauska popcorn leffa jossa saa muutamat naurut ja näkee 5 paria "korealaisia" munkeroita eikä oikein muuta.

En olisi loukkaantunut jos tämä elokuva otettaisiin irti muistoista kuin Eternal Sunshine ikään.
Jos nyt tykkää tällaisista leffoista joka on melkein stoner mutta ei ihan niin voi tämän katsoa.
Leffa sopii krapulaan tai sitä hankkiessa.

 

 7/10

-Jyrpä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti