perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kill Me Three Times (2015)

http://rainalaatikko.blogspot.com/2015/06/kill-me-three-times-2015.html7/10



Kill Me Three Times (2015)


Kyllä seiskan arvosana sisältää hieman Simon Pegg -lisää, mutta puhtaalla omatunnolla sen annan, koska elokuva viihdytti minua. Elokuva yrittää hirveästi olla trendikkään menevä; jännitystä ja meininkiä korostetaan surf-musiikilla, joka alkaa nopeasti käymään hermoille. Kuvakerronta matkii monia tyylilajinsa edeltäjiä, mutta ei tuo katsojalle mitään uutta, eikä matki vanhemmiltansa mitään hyvää. Elokuva onkin käsikirjoittaja James McFarlandin ensimmäinen työ. Kuvaus ja näyttely on taas elokuvassa aivan tyydyttävällä tasolla. 

Elokuva kertoo FUBAR-tapahtumasarjasta sen kolmen pääosallistujan eri näkökulmista. Palkkamurhaajalta tilataan työ; palkkamurhaaja totetuttaa työtänsä, mutta huomaa huviksensa kuinka kohteensa on liemessä ilman hänen ilmaantumistakaan. Aikansa sekoillaan, ja savun hälvettyä katsotaan pelikortit.

Elokuvaa suositellaan puhtaaksi popparielokuvaksi. Jos et pidä Simon Peggistä, en suosittele katsomaan tätä rainaa. Jos katsot, älä katso traileria, vaikka sen kiusaksi alle lisäsinkin.

-Ipe-







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti