tiistai 10. helmikuuta 2015

Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

http://rainalaatikko.blogspot.com/2015/02/blog-post.html
Onko teidänkin mielestä Flash animaatioissa vähän sellanen tyttömäinen ja tylsä jätkä jolla on korvissa siivet. Eipä ole kauaa. Tämä leffa näyttää miten juostaan kovaa ja miten juostaan ihan saatanan kovaa.


Elokuva alkaa kun punainen salama vetelee Rogueita dunkkuun ja mukana on samoja äijiä kuin Flash sarjassa jonka arvostelun näet kohta Putkinäön puolella. Barry vähän aikaa muussaa jätkien purukalustoja kunnes yksi pahimmista äijistä vetäsee pahat ja mainitsee Flashin äitin jonka Reverse Flash tappoi. Barry vetää herneet niin syvälle että juoksee pois oikein perkeleen kovaa.

Kun Barry herää itketyn yön jälkeen huomaa että ei pysty mihinkään mikä teki hänestä Flashin ja maailma on aivan vituiksi. Vaikka hänen äitinsä on elossa mikä on kivaa mutta kaikki muu on mennyt niin päin persettä että selkäpiissä liikkuu sana AWESOME! Jokainen A-luokan Justice League äijä on täysin erilainen kuin ennen.

Aquaman on hukuttanut Euroopan, ei velkoihin vaan voiteista vanhimpaan. Wonder Woman riehuu hänen feministien kanssa Iso-Britanniassa ja on tehnyt tosi pahasti Aquamanin vaimolle. Hal Jordan paukuttaa Atlantia kuin Peter North... Miten Flash saa voimansa takaisin ja ratkaistua mitä on käynyt.

Parhainta antia elokuvassa on Batman. Huh huh. En spoilaa mitään hänestä koska se on niin kovaa!
Batman itkee! Holy Shit!!

9/10 
 -Jyrpä

1 kommentti:

  1. Tää oli kyl ihan saakelin hyvä ku katoin! Ja suosittelen lämpimästi muillekki!

    VastaaPoista